ŞIRNAK / SİLOPİ - Vatan Ortaokulu

Vatan Ortaokulu

Barbaros Mahallesi 54. Cadde Nu.9 Silopi/ŞIRNAK
Vizyon
Teknolojinin yeniliklerine ayak uydurmaya çalışan ve teknolojiden azami ölçüde yararlanan; sürekli okuyan,inceleyen,kendini yenileyen araştıran, ufku geniş olan,ideallerini gerçekleştirmeye çalışan gençlerin yetiştiği;bütün öğrencilerin “İlköğretim Kurumları Yönetmeliği”nin 5. maddesinde belirtilen “Türk Milli Eğitiminin Amaç ve İlkeleri” doğrultusunda bilime ve akla dayalı eğitim-öğretim ortamında bir üst öğrenime ve hayata hazırlandığı; tüm okul personeli, öğrenci ve velilerin işbirliği ve dayanışması ile bölgede ve çevrede her konuda nitelikli bir okul olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin kendilerine olan öz güvenlerini sağlayarak; kendi sorumluluklarını bilen, yeteneklerini geliştiren, kültürlü, bilgili ve kendisine güvenen; vatanına, Cumhuriyetine, örf ve adetlerine sahip çıkan gençler olarakyetiştirmek, öğrencilerimizi bir üst öğrenime ve geleceğe hazırlamak için bir ekip olarak varız.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
07.00-12.40
Okul şehir tam merkezinde olup; servise gerek duyulmamaktadır.
Şehir Merkezi
İl Merkezine 74 km, İlçe Merkezinde